Smörräntegatan 1, 43142, Ruotsi

Olemme auki Maanantai – Perjantaina, 09:00 – 17:00

ukk

Muistathan lukea FAQ ennen yhteyden ottamista.

MITKÄ MAKSUVÄLINEET KÄYVÄT VERKKOKAUPASSANNE?

Howies Hockey hyväksyy Alipay, American Express, Diners Club, JCB, SafetyPay, MasterCard, Visa, PayPal –maksutavat. Lisäksi hyväksymme useita muita eri maiden paikallisia maksukortteja ja laskutusvaihtoehtoja.

MISTÄ TILAUKSENI LÄHETETÄÄN?

Tilaukset Eurooppaan lähetetään varastoltamme Ruotsissa.

VOINKO MUUTTAA TILAUSTANI?

On hyvin epätodennäköistä, että pystymme muuttamaan tilausta sen jälkeen kun se on tehty. Tavoitteenamme on lähettää kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti. Tilaus käsitellään jopa 15 minuutissa sen vastaanottamisesta. Jos tilausta tarvitsee muuttaa, ota yhteyttä ja teemme parhaamme auttaaksemme. Lähteä sähköposti asiakaspalveluumme info@howies.se. Liitä yhteydenottoon tilauksen yhteydessä saatu tilausnumero tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite.

MILLOIN TILAUKSENI ON PERILLÄ?

Tavoitteenamme on toimittaa tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kun tilaus on tehty, se käsitellään 15 minuutissa. Sen jälkeen tilaus pakataan ja lähetetään. Arvioitu toimitusaika riippuu toimitustavasta, jonka valitset tilauksellesi. Tilaukset eivät normaalisti liiku viikonloppuina eivätkä paikallisina pyhäpäivinä. Huomioithan, että arvioitu toimitusaika on arvio. Toimitusaika voi vaihdella Howies Hockey tai lähettipalvelusta riippumattomista tekijöistä johtuen. Tällaisia voivat olla esim. äärimmäiset sääolot, tekniset viat, tulliviiveet jne. Huomioithan myös, että toimitusajat saattavat olla tavallista pidemmät alennusmyynnin aikana.

Ota yhteyttä

    [recaptcha]